Skip to main content

Welkom op Atheneum Malle

Atheneum Malle is een middelbare school, midden in het groen gelegen, halfweg tussen Turnhout en Antwerpen. Wij bieden een hele waaier aan studierichtingen, zowel voor ASO, TSO als BSO. Daarbij besteden we veel aandacht aan nieuwe manieren van leren die motivatie en zelfstandigheid bevorderen. Woon je in Malle, Beerse, Lille, Zandhoven, Zoersel, Schilde, Brecht, Rijkevorsel, ... en ben je op zoek naar een secundaire school waar het er écht anders aan toe gaat? Dan ben je hier aan het goede adres.

Openingsuren tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie is de school open tot en met 5 juli en vanaf 16 augustus op alle weekdagen van 10:00 tot 16:00 u. Voor inlichtingen en inschrijvingen maak je een afspraak via (03)312 39 11 of info@gomalle.net.

Atheneum Malle openingsuren zomervakantie

Vernieuwd 3de jaar

Vanaf volgend schooljaar verandert het derde jaar drastisch. We bieden een hele waaier van gloednieuwe studierichtingen aan. We helpen jou graag bij jouw keuze.

Ontdek hier ons vernieuwde derde jaar

Inschrijven voor het schooljaar 2021-2022

Omwille van de coronamaatregelen kunnen we helaas niet op school zelf inschrijven. Jammer, want we hadden je maar wat graag een rondleiding gegeven door onze campus en ons persoonlijk aan u voorgesteld. Inschrijven voor de eerste graad gebeurt volledig digitaal, voor de tweede en derde graad op afspraak.

Schrijf je in op onze school

Wie ben jij? Wat interesseert jou? Waarin ben jij goed? Waarin wil je beter worden? Samen het antwoord zoeken op deze vragen vormt de basis voor jouw motivatie.

We bieden jou kennis en vaardigheden, hedendaags en op niveau, waarmee jij jouw talenten kan ontplooien. Het stelt jou in staat je weg te vinden in deze soms ingewikkelde, steeds veranderende maar boeiende wereld.

Onze school rekent op jouw persoonlijke inzet. Je neemt zelf heel wat verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om grenzen te verkennen, te verleggen en te respecteren.

Leerlingen, leerkrachten en schoolpersoneel zorgen samen voor een positieve en open sfeer.

Atheneum Malle leerlingen heten je welkom

De afgelopen twee schooljaren vernieuwden we onze eerste graad. Daarin staan persoonlijke begeleiding, zelfstandig leren en werken op eigen niveau en tempo centraal. We bieden een brede basisvorming aan met ruimte voor ieders talent en interesse. In het tweede jaar kies je uit een ruim aanbod aan basisopties, waaronder ook sport. 

Die vernieuwende aanpak trekken we vanaf 1 september 2021 door naar het derde jaar in een breed aanbod van studierichtingen, zowel voor ASO, TSO als BSO. Maar welke keuze je ook maakt: in Atheneum Malle neem je je eigen leerproces in handen om te groeien naar zelfstandigheid.