Skip to main content

Kom jij ons team versterken?

Atheneum Malle vacature leerkracht Wiskunde

Leerkracht wiskunde & fysica

Zie jij schoonheid in zowel wiskundige bewijzen en formules als in de eigenschappen van alle materie om ons heen? Onze fijne school is op zoek naar een bevlogen leerkracht wiskunde en fysica voor een voltijdse vervangingsopdracht van 30 september tot 21 oktober 2022 in de tweede graad van het secundair onderwijs. 

Je hebt een bachelordiploma in wiskunde, wetenschappen of technologie. Je geeft wiskunde en fysica voornamelijk aan leerlingen van de 2de graad. Het aanstekelijke enthousiasme van al je collega's krijg je er zomaar bij. Meer informatie vind je op de jobaanbieding op de website van de VDAB.

 

Leerkracht Verzorging

Ben jij of ken jij iemand die onze leerlingen graag begeleidt in hun eerste stappen in een zorgberoep? Onze fijne school is op zoek naar een bevlogen leerkracht Verzorging voor een deeltijdse lesopdracht voor het ganse schooljaar. 

Je hebt minstens een professionele bachelor secundair onderwijs en/of je hebt een verpleegopleiding genoten. Je geeft les aan leerlingen van het 7de jaar Thuis- en Bejaardenzorg. Daarnaast begeleid je je leerlingen tijdens hun stages en onderhoud je contacten met het werkveld. Meer informatie vind je op de jobaanbieding op de website van de VDAB.

 

Atheneum Malle vacature leerkracht verzorging
Atheneum Malle verwelkomt nieuwe collega's met open armen

Ben jij een gedreven leerkracht met inhoudelijke expertise, een hart voor jongeren en een drang naar nieuwe en frisse onderwijsvormen? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij in de toekomst graag een kans geven in onze school.

Stuur je motivatiebrief en je CV naar stijn.weckhuysen@gomalle.net. En wie weet maken we binnenkort kennis aan de koffiemachine in onze gezellige lerarenkamer.