Skip to main content

Kom jij ons team versterken?

Atheneum Malle vacature leerkracht huishoudkunde

Leerkracht Nederlands, geschiedenis en Aardrijkskunde

Begeester jij leerlingen in onze moedertaal mét historisch en geografisch inzicht? Onze fijne school is op zoek naar een inspirerende leerkracht Nederlands, geschiedenis en aardrijkskunde voor een deelltijdse opdracht tot het einde van het schooljaar. 

Je hebt een professionele bachelor secundair onderwijs. Je geeft les aan leerlingen van de eerste graad graad van het secundair onderwijs. Je werkt nauw samen met de gedreven collega's van je vakgroep en het hele leerkrachtenteam van de eerste graad. Meer informatie vind je op de jobaanbieding op de website van de VDAB.

 

Leerkracht Engels

Are you a passionate English teacher with a big heart for young people? Onze fijne school is op zoek naar een bevlogen leerkracht Engels voor een halftijdse vervangingsopdracht vanaf 15 oktober 2021. 

Je hebt minstens een professionele bachelor secundair onderwijs voor het vak Engels. Je geeft 11 uren les aan leerlingen van de 2de en 3de graad ASO, TSO en BSO van het secundair onderwijs. Het aanstekelijke enthousiasme van de collega's in je vakgroep krijg je er zomaar bij. Meer informatie vind je op de jobaanbieding op de website van de VDAB.

Atheneum Malle vacature leerkracht huishoudkunde

Ben jij een gedreven leerkracht met inhoudelijke expertise, een hart voor jongeren en een drang naar nieuwe en frisse onderwijsvormen? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij in de toekomst graag een kans geven in onze school.

Stuur je motivatiebrief en je CV naar stijn.weckhuysen@gomalle.net. En wie weet maken we binnenkort kennis aan de koffiemachine in onze gezellige lerarenkamer.